Когато детайлите имат значение

За Нас – Историята на 'Декораторът

Когато детайлите имат значение, ‘Декораторът’ е Вашият надежден партньор. Във всяко пространство ние внасяме магия, качество и стил.

Section image

Декораторът е изграден върху страстта към изкуството на ремонта и преобразяването на пространства.

Ние вярваме, че всеки дом има потенциал да блесне, а ние сме тук, за да ви помогнем в тази мисия. Сред услугите ни ще откриете:

  • Бояджийски услуги, които превръщат стените в платно.
  • Реновиране на мебели, където старото съживява с нов блясък.
  • Вътрешна и външна изолация за оптимален комфорт и ефективност.
  • Следремонтно почистване, за да се насладите на чистотата след завършен ремонт.

С гордост служим на нашите клиенти и създаваме пространства, които говорят.

Нашите Услуги: Вашият път към изцяло обновен стил и комфорт

Съвети и трикове за успешен ремонт: Блогът на Декораторът

Безпраховото шлайфане е новаторски метод за подготовка на повърхности, който предлага екологичност, ефективност и висококачествен завършек. В тази статия разглеждаме всичко, което трябва да знаете за този метод - от технологични аспекти до практически съвети за избор на подходящ изпълнител.
В тази статия разглеждаме всичко, което трябва да знаете за реновацията на мебели, врати и дограма и как "Декораторът" може да превърне този процес в истинско изкуство. Разкриваме подробности от нашия опит и философия и даваме съвети за успешен реновационен проект.
В тази статия разглеждахме всички аспекти на професионалното боядисване, от избора на качествени бои до техниките за постигане на перфектно покритие. Освен това ще научите как "Декораторът" използва своя опит и професионализъм, за да превърне Вашия дом в произведение на изкуството.