Професионална грижа за вашите мебели с

Реновация от Декораторът

Превърнете старите си мебели в нови шедьоври с нашите професионални услуги по реновация.

Върнете живота на любимите си мебели

Добре дошли в Декораторът, където изкуството на реновацията среща съвременния дизайн. Нашите майстори специалисти внимателно и с любов вдъхват нов живот на вашите стари, но ценни мебели. Независимо дали става въпрос за антични съкровища или семейни реликви, ние ще ги възстановим до тяхната предишна слава, като същевременно запазим техния уникален характер и стойност. Доверете се на нас за качествена реновация, която съчетава традиционни техники с модерни материали и методи. Превърнете вашите мебели в централни елементи на вашия дом, които разказват истории и създават уют.

Защо да изберете нас?

  • Експерност и иновация

Ние разполагаме с дългогодишен опит и висока степен на професионализъм в областта на декорацията и реновацията. Прилагаме най-новите техники и материали, които гарантират високо качество и дълготрайност на резултата.

  • Личен подход 

Стремим се да разберем какво точно искате и как да го постигнем. От момента на консултацията до завършека на проекта, Вашите идеи и нужди са наш приоритет.

  • Богат избор от услуги

Предлагаме всичко необходимо за създаване на уникален интериор – от основни реновационни работи до фина декорация. С нас можете да се уверите, че всички аспекти на Вашия проект ще бъдат покрити.

  • Гаранция за качество

Стремим се към перфекционизъм във всеки детайл. Освен това предлагаме гаранция за извършената работа, така че да се чувствате сигурни и удовлетворени от резултата.

Отговори от майстора

Всичко, което искате да знаете

The Decorator, FAQ section

Свържете се с Нас:

Защото всеки дом заслужава внимание

Блогът на Декораторът

Съвети и трикове за успешен ремонт

Безпраховото шлайфане е новаторски метод за подготовка на повърхности, който предлага екологичност, ефективност и висококачествен завършек. В тази статия разглеждаме всичко, което трябва да знаете за този метод - от технологични аспекти до практически съвети за избор на подходящ изпълнител.
В тази статия разглеждаме всичко, което трябва да знаете за реновацията на мебели, врати и дограма и как "Декораторът" може да превърне този процес в истинско изкуство. Разкриваме подробности от нашия опит и философия и даваме съвети за успешен реновационен проект.
В тази статия разглеждахме всички аспекти на професионалното боядисване, от избора на качествени бои до техниките за постигане на перфектно покритие. Освен това ще научите как "Декораторът" използва своя опит и професионализъм, за да превърне Вашия дом в произведение на изкуството.