Каталог на възможностите

Всичко, което Декораторът може да Ви предложи

Изследвайте пълната гама от услуги, които нашата фирма предлага, за да се уверите, че можем да съдействаме за всеки ваш ремонтен проект.

Заложете на качествено боядисване на Вашата къща или офис. Гарантираме перфектно покритие и дълготрайни резултати.
Използвайте нашите услуги за безпрахово шлайфане и се насладете на чиста и здравословна среда по време на ремонтния процес.
Трансформирайте входа и стълбищата си с професионални решения за ремонт и висококачествени материали, гарантиращи дълготрайност и стил.
Модернизирайте пространството си с нашите конструкции от гипсокартон. Гарантирано качество и бързо реализиране на Вашата визия.
Преобразете старите мебели, врати и дограма с нашите майстори – от старо към ново в детайлите.
Защитете дома си от влага и температурни промени с нашите услуги за външна и вътрешна изолация.
От шпакловка и замазки до финалните декоративни акценти, ние предлагаме богат избор от довършителни ремонтни дейности.
Безопасността и функционалността са наш приоритет. Предлагаме цялостни електроуслуги от квалифицирани електротехници.
quote icon
Декораторът надмина очакванията ми при ремонта на нашето стълбище. Всичко беше изключително професионално. Работата по боядисването беше извършена с високо ниво на качество и прецизност. Входът и стълбището сега изглеждат като нови и създават страхотно първо впечатление за нашия дом. Благодаря на Де...

Стойчо Петров., София

Декораторът- професионално боядисване
quote icon
Изключително съм доволен от услугите на Декораторът! Те обновиха нашата всекидневна с професионално боядисване и безпрахово шлайфане. Резултатът е поразителен – стените са гладки и безупречни, а цветовете са точно както си ги представяхме. Екипът работи бързо и ефективно, като спазва всички срокове ...

Георгри Иванов., Пловдив